De eerste uitzending is op zaterdag:

  • Kinderblok 18:00 - 18:30
  • Gastvrij 18:30 - 19:00
  • Revival 19:00 - 20:00

De herhaling is op de zondag na de eerste uitzending:

  • Kinderblok 17:00 - 17:30
  • Gastvrij 17:30 - 18:00
  • Revival wordt niet herhaald

De uitzendfrequentie is in de ether 107.1 FM, op de Woerdense kabel 101.9.
Tevens is de uitzending te beluisteren via televisiekanaal 45 van RPLFM.

en de uitzending is via internet real time te volgen op 'www.rplfm.nl', drukknop ' LUISTER ONLINE ' in de Menubalk

In verband met onderhoud en upgrade van de site worden momenteel geen nieuwe uitzendingen geplaatst.

GASTVRIJ is het interview programma van de Stichting Omroep Kerken Woerden, met de ondertitel: "Het wekelijkse gesprek met bijzondere gasten".

Met  GASTVRIJ bieden wij een platform aan mensen die op een of andere manier de christelijke en/of sociale infrastructuur in Woerden dienen en verbeteren. Zij kunnen de uitzending gebruiken om bekendheid te geven aan de activiteiten die verricht worden.

Wij proberen op deze manier een kanaal te zijn voor individuen en de leiding en/of medewerkers van organisaties, om op deze manier aandacht en interesse te kweken voor hun (veelal) vrijwillige werk, ten dienste van de medemens, in Woerden of soms ook ver daarbuiten.

De naam van het programma, GASTVRIJ, is gekozen om daar mee aan te geven dat de hoofdrol in de uitzending toevalt aan de gast(en)  en dat de interviewer een dienende rol speelt door te zorgen dat de verschillende aspecten van het onderwerp de juiste aandacht krijgen.

De meeste GASTVRIJ programma’s zullen zich richten op het vrijwilligerswerk in en rond de Kerken in Woerden, maar wij beperken ons niet daartoe; ook professionals die een boodschap willen brengen, of gewoon willen vertellen over hun werk zijn welkom voor onze microfoons. Aan onderwerpen die sociale en/of culturele betekenis hebben voor de bevolking van Woerden en omstreken geven wij graag aandacht.

Er zijn ongelofelijk veel mensen in Woerden die uit ideële overwegingen hun tijd beschikbaar stellen voor anderen. De SOKW wil hen graag een mogelijkheid bieden om aan Woerden te laten weten waarom dat zo is, en met welk doel activiteiten worden ontplooid. De ‘werving’ van gasten wordt gedaan door het GASTVRIJ team zelf, maar wij willen ook graag mensen ontvangen, die wij nog niet kennen. Wij roepen hen op om zich bij ons aan te melden.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheid van een optreden in ‘GASTVRIJ’ , kunt u via 'Contact' uw vragen aan ons stellen. 

 

  • You must login in order to post into this group.