Komende uitzendingen SOKW

De activiteiten in het Baken
Datum: zat, 2018-03-24
Gast: Bert Halm
Presentator: Elly van Iersel

Het Luisterboek: Jezus' sterven aan het kruis
Datum: zat, 2018-03-24
Presentator: Astrid ‘t Hart

Over Kerkklanken
Datum: zat, 2018-03-17
Gast: Annemiek van leeuwen
Presentator: Theo den Braber

De stichting Present is jarig en wordt 10 jaar!
Datum: zat, 2018-03-10
Gast: Elma Meijers
Presentator: Hans Slooijer

Een nieuwe stap - in Woerden
Datum: zat, 2018-03-03
Gast: Gabriel Schmidt
Presentator: Elly van Iersel

Over de organisatie Open Doors
Datum: zat, 2018-02-24
Gast: Bram Knegt
Presentator: Theo den Braber

De activiteiten van de Stichting Radoeka
Datum: zat, 2018-02-17
Gast: Ina Kool en Magdalena Mulder van de Stichting Radoeka
Presentator: Hans Slooijer

Een nieuw begin - met een lange aanloop! Wat dreef je daartoe?
Datum: zat, 2018-02-10
Gast: Rik Gorter - pastoraal medewerker van Hervormd West
Presentator: Elly van Iersel

Het Luisterboek: Over de 5 vrienden
Datum: zat, 2018-02-03
Presentator: José van Geutselaar

De Hands of Hope gaan weer naar Afrika!
Datum: zat, 2018-02-03
Gast: Ds Andre Jansen en Nanda Groenendijk (Rehoboth kerk - Woerden)
Presentator: Theo den Braber

Op koninginnedag vrijdag 30 april 2010 om 12.30 uur is de Bonaventurakerk in de Rijnstraat gratis toegankelijk voor een feestelijk Oranjeconcert door drie prominente musici. Zangeres Petra Berger, pianist Jan Vayne, organist/dirigent Martin Mans met The Martin Mans Formation voeren de mooiste vaderlandse liederen uit in een prachtige kathedraal. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen met de overbekende, aloude vaderlandse melodieën.

Petra Berger, met haar nauwgezette stembeheersing, voert populair/klassieke muziek uit met onder andere Still a Queen, één van de toppers van haar CD. Zij wordt op vleugel begeleid door niemand minder dan Jan Vayne, een fenomeen in de muziekwereld.
Jan Vayne improviseert tevens op verzoek en geeft zijn gehoor de gelegenheid verzoeken in te dienen. Van de inbreng arrangeert hij ter plekke een geniaal geheel op zijn toetsen. Het bewijs van zijn improvisatietalent.
The Martin Mans Formation is een ritmisch goed onderlegd ensemble van 17 personen dat afkomstig is van één van Martin Mans mannenkoren. Gezamenlijk met Petra Berger brengt zij een medley van Vera Lynn ten gehore met onder andere het legendarische We'll meet again. Tevens brengen zij The Rhythm of Life en O when the Saints op onovertroffen wijze bij de luisteraar.

Oud-burgemeester van De Ronde Venen, Dick Boogaard, fungeert als spreekstalmeester en verzorgt op feestelijke wijze de presentatie van dit samenzijn. Hij is tezamen met Martin Mans de initiator voor deze ‘Proms’ achtige evenementen die voorheen in Mijdrecht plaatsvonden. Het concert is vrij toegankelijk voor jong en oud en is mogelijk gemaakt door enkele Woerdense en Mijdrechtse bedrijven. Het staat onder de auspiciën van de Stichting GNMK. De deuren openen om 11.45 uur. Iedereen is van harte welkom maar ……. vol is vol!

Deze uitstekende mix van musici is ook actief in een serie 'Kathedraalconcerten' die in november 2010 aanvangt. Zie www.kathedraalconcerten.nl

  • You must login in order to post into this group.