Komende uitzendingen SOKW

Het Luisterboek: Over Zacharias
Datum: zat, 2017-12-16
Presentator: José van Geutselaar

Raad van Kerken Woerden en haar diaconale werk
Datum: zat, 2017-12-09
Gast: Jan Driessen
Presentator: Elly van Iersel

Jeugdouderling zijn, wat betekent dat?
Datum: zat, 2017-12-02
Gast: Yvonne Vergeer en Anneke van der Zaag
Presentator: Theo den Braber

Het Luisterboek: Jesaja zegt.....
Datum: zat, 2017-12-02
Presentator: Astrid ‘t Hart

Op bezoek in Letland
Datum: zat, 2017-11-25
Gast: Hans Slooijer
Presentator: Elly van Iersel

Het Kalsbeek collega is 100 jaar jong geworden!
Datum: zat, 2017-11-18
Gast: Dhr. Daan Zwaneveld - voorzitter RvB van het Kalsbeek college
Presentator: Hans Slooijer

Jeugdouderling zijn, wat betekent dat?
Datum: zat, 2017-11-11
Gast: Yvonne Vergeer en Anneke van der Zaag
Presentator: Theo den Braber

Jeruzalem - de omstreden, heilige stad
Datum: zat, 2017-11-04
Gast: Lenneke van Buren
Presentator: Hans Slooijer

Eind oktober...de herfsttijd.
Datum: zat, 2017-10-28
Gast: Pastor Janneke Stam
Presentator: Elly van Iersel

Het Luisterboek: over Simson...
Datum: zat, 2017-10-21
Presentator: Miriam van de Berg

Op koninginnedag vrijdag 30 april 2010 om 12.30 uur is de Bonaventurakerk in de Rijnstraat gratis toegankelijk voor een feestelijk Oranjeconcert door drie prominente musici. Zangeres Petra Berger, pianist Jan Vayne, organist/dirigent Martin Mans met The Martin Mans Formation voeren de mooiste vaderlandse liederen uit in een prachtige kathedraal. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen met de overbekende, aloude vaderlandse melodieën.

Petra Berger, met haar nauwgezette stembeheersing, voert populair/klassieke muziek uit met onder andere Still a Queen, één van de toppers van haar CD. Zij wordt op vleugel begeleid door niemand minder dan Jan Vayne, een fenomeen in de muziekwereld.
Jan Vayne improviseert tevens op verzoek en geeft zijn gehoor de gelegenheid verzoeken in te dienen. Van de inbreng arrangeert hij ter plekke een geniaal geheel op zijn toetsen. Het bewijs van zijn improvisatietalent.
The Martin Mans Formation is een ritmisch goed onderlegd ensemble van 17 personen dat afkomstig is van één van Martin Mans mannenkoren. Gezamenlijk met Petra Berger brengt zij een medley van Vera Lynn ten gehore met onder andere het legendarische We'll meet again. Tevens brengen zij The Rhythm of Life en O when the Saints op onovertroffen wijze bij de luisteraar.

Oud-burgemeester van De Ronde Venen, Dick Boogaard, fungeert als spreekstalmeester en verzorgt op feestelijke wijze de presentatie van dit samenzijn. Hij is tezamen met Martin Mans de initiator voor deze ‘Proms’ achtige evenementen die voorheen in Mijdrecht plaatsvonden. Het concert is vrij toegankelijk voor jong en oud en is mogelijk gemaakt door enkele Woerdense en Mijdrechtse bedrijven. Het staat onder de auspiciën van de Stichting GNMK. De deuren openen om 11.45 uur. Iedereen is van harte welkom maar ……. vol is vol!

Deze uitstekende mix van musici is ook actief in een serie 'Kathedraalconcerten' die in november 2010 aanvangt. Zie www.kathedraalconcerten.nl

  • You must login in order to post into this group.