KWT2019 en Kaarsjes in de Petrus

Ingediend door sjoerd op zo, 12/08/2019 - 22:16
Kerstwandeltheater 2019: you'll never walk alone....

Dit jaar is op 20 december een gezamenlijke activiteit van Het Kerstwandeltheater en de KAARSJES in de PETRUS. De spelers van het Kerstwandeltheater zijn al hard aan het oefenen om op verschillende plaatsen in de binnenstad het kerstverhaal tot leven te brengen. Als deelnemer ontmoet je koningen, herders, maar ook mensen van vandaagAllemaal willen ze gezien worden, willen ze dat iemand aan hen denkt. Er kan gestart worden vanuit de Opstandingskerk tussen 18.00 en 20.00 uur. Na een uur eindigt de wandeling bij de kerststal in de Bonaventurakerk. Daar staat voor iedereen warme chocomel, koffie en thee klaar! Meelopen is gratis, evt. kan in de Bonaventurakerk wel een gift gedaan worden voor de onkosten.

Tijdens de wandeling kan men een bezoek aan de Petruskerk brengen. Voor de 13e keer wordt dit gehouden en Inmiddels is het een terugkerend moment om even stil te zijn of stil te staan bij een naaste of om zelf rust te vinden. Denkend aan een ander, meegaan met iemand, iemand steunen door een kaarsje aan te steken.  Dit is het doel van KAARSJES in de PETRUS.

Je kunt ook en het kaartje achter laten bij de boom of het hart. Deze geschreven woorden nemen we mee in de voorbede van de dienst op zondag. Wil je met iemand praten dan  kan dit bij het aanwezige pastorale team. Zij kunnen jou desgewenst een zegen meegeven. In het “Praathuis” kun je koffie/thee of fris  drinken.Muzikale medewerking: koor o.l.v. Wiebe Tilstra en pianomuziek van Kees Bruggeman. 

Voor meer informatie Voor meer informatie kunt u terecht  www.kerstwandeltheaterwoerden.nl.  en www.kaarsjesindepetrus.simplesite.com