Petrus-band LIVE in de Kruiskerk in Woerden

Ingediend door sjoerd op ma, 09/26/2022 - 14:02

Op vrijdagavond 11 november vindt een bijzonder concert plaats in de Kruiskerk. De Petrus-band, bekend van tv-programma ‘Petrus in het land’, tourt door Nederland en doet daarbij ook Woerden aan.

Heb je altijd al eens willen meezingen met de liederen uit tv-programma Petrus in het land? Dat kan goed op vrijdag 11 november om 20.00 uur, tijdens een mooie avond vol bijzondere liederen uit het Liedboek. Het gaat om vertrouwde, nieuwe én vergeten liederen die voor het tv-programma ‘Petrus in het land’ (KRO-NCRV) van een nieuw muzikaal jasje werden voorzien.

De Petrus-band bestaat uit muzikanten Frank van Essen (viool, percussie, zang), Eline Segers (zang), Jan-Willem van Delft (toetsen), Allard Gosens (gitaar), Luca Genta (cello, bas) en Sjoerd Visser (sax, fluiten). Zij zorgen voor een verfrissende, soms uitbundige en soms intieme vertolking van geliefde en verrassende liedboekliederen.

Deze bijzondere tour meemaken? Boek je tickets via www.zingenindekerk/petruslive . Daar vind je ook meer informatie over de concertreeks.