Een reis naar Lourdes....

Ingediend door sjoerd op wo, 02/27/2019 - 19:15

Altijd al willen weten waar de hemel op aarde te vinden is? In Lourdes! Elke dag gaan vele mensen naar de grot waar Maria in 1858 aan het meisje Bernadette Soubirous verscheen. Mensen gaan naar Lourdes om steun te zoeken bij Maria, om een kaarsje op te steken, om stil te zijn bij de grot van de verschijningen, om het geloof samen met anderen te beleven, om bezinning, ontmoeting met de anderen, ontmoeting met zichzelf.

De Parochie Pax Christi (Woerden, Oudewater, Kamerik, de Meije-Zegveld) organiseert een reis naar Lourdes dit jaar. Tijdens deze reis wordt U een volledig verzorgd programma aangeboden. U kunt – geheel vrijblijvend – deelnemen aan vieringen, processies, verdiepingsmomenten, wandelingen door Lourdes en excursie naar de Pyreneeën. De reis wordt gefaciliteerd door vrijwilligers die voor u vele hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. De bedevaart is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond.

Als U, uw familie, kennissen en vrienden belangstelling hebben voor een reis naar Lourdes, dan bent U allen van harte welkom op de informatiebijeenkomst. Op deze bijeenkomst komt U alles te weten over de bedevaart. Er wordt een presentatie en informatie gegeven over de reis, de bedevaart zelf, het leven van Bernadette en het heiligdom van Lourdes.

Op 14 maart on 20.00 uur wordt in de Parochiezaal van de Bonaventurakerk, aan de Rijnstraat een informatiebijkomst gehouden. Voor verdere inlichtingen kunt U terecht bij: Huub Smits Tel. 06-31779097 e-mail: eentjeshoeve@hetnet.nl .

Het wordt op prijs dat u zich aanmeldt voor de informatiebijeenkomst!